Veelbelovende start ArnhemseBoys 35+

Veelbelovende start ArnhemseBoys 35+

Afgelopen vrijdagavond is de voorjaarscompetitie voor onze veteranen begonnen.

Op een regenachtige avond werd op het veld van Veluwezoom gestart met een 2-0 overwinning op DZC’68 door goals van Eddie en Bob. Onze veteranen combineerde na hartelust en domineerde de wedstrijd volledig. Vele kansen bleven onbenut.

De tweede wedstrijd was de kraker tegen favoriet Arnhemia. Binnen enkele minuten maakte Henk brutaal de openingsgoal. Een stormloop van Arnhemia volgde hierna op het doel van de Boys. Keeper Harold en de verdediging bleven echter op de been. 5 minuten voor tijd scoorde Arnhemia toch de verdiende gelijkmaker. Onze veteranen kregen toch nog bijna het volle pond. Een minuut voor tijd spatte een schot vanaf de middellijn van Henk over de keeper op de lat. De derde wedstrijd tegen VIOD werd een zwaarbevochten 1-0 overwinning door een bekeken schot van Leen. Over en weer werden kansen om zeep geholpen en het was een wonder dat er maar 1 goal viel. In de laatste wedstrijd tegen de gastheren waren de krachten verdwenen uit de veteranen. Na een snelle goal van Henk werd de wedstrijd uitgespeeld. Toch waren er enkele hachelijke momenten voor de goal van de Boys.

De ongeslagen status kwam niet meer in gevaar en met 10 punten uit 4 wedstrijden zijn onze veteranen medekoploper met Arnhemia.

Slechts 1 tegengoal in 80 minuten en een vlot combinerende aanvalslijn waren het succes van deze avond.

Stand (onofficieel)

Arnhemia 4-10 12-3

Arnhemse Boys 4-10 5-1

Veluwezoom 4-4 2-5

VIOD 4-3 4-5

DZC 4-1 2-11

Topscorers

Henk 2

Bob 1

Eddie 1

Leen 1

Geen reactie's

Geef een reactie