Verslag E3 toernooi bij Blauw Wit

Verslag E3 toernooi bij Blauw Wit

Vandaag was er dan eindelijk een toernooi dat wel doorging. De toernooien in Bathmen (niet doorgegeven door de toernooicommissie) en van Wehl (door bekerfinales op het sportpark) zijn eerder niet doorgegaan. Vandaag de afsluiting van de E3 in Nijmegen. Vooraf waren we in ieder geval baldadig genoeg, de anti-NEC liedjes waren niet van de lucht. We zaten in de kleedkamer met de E1 van de Arnhemse Boys. In hun poeltje was een team niet op komen dagen, waardoor er 3 wedstrijden in plaats van 4 moesten worden gespeeld. Dit gold ook voor de E6 van de Arnhemse Boys, ook daar was een team niet komen opdagen. Voor ons was dit gelukkig niet aan de orde. Ons enige toernooi was wel een volledig toernooi.

De eerste wedstrijd speelden we tegen Blauw Wit E5. De wedstrijden duurden 13 minuten en werden centraal gestart en gestopt. We kwamen in deze wedstrijd op achterstand, maar door een eigen goal van Blauw Wit eindigde de wedstrijd in een 1-1 eindstand.

De tweede wedstrijd was tegen ESA E5. Opnieuw kwamen we op een achterstand en opnieuw wisten we weer op 1-1 te komen. Terwijl wij eigenlijk op meer hoopten, wist ESA toch vlak voor tijd de 2-1 te scoren.

In de derde wedstrijd van de dag traden we aan tegen Blauw Wit E6, dit team was beduidend minder goed dan de E5. We wisten dan ook gemakkelijk te winnen. De eindstand was 3-0 en in deze wedstrijd viel het mooiste doelpunt van de dag (waarschijnlijk direct van het hele jaar en ook de mooiste van dit toernooi). Nick wist met een prachtige omhaal te scoren. Ik noem normaal gesproken geen doelpuntenmakers, maar de uitzondering bevestigd de regel.

De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen Brakkenstein. We hebben in deze wedstrijd geen kansen weg gegeven en wel een paar kansen gekregen, maar we wisten niet te scoren. De eindstand was dan ook 0-0.

Door deze resultaten (en een beter doelsaldo dan Blauw Wit E5) zijn we 2e geworden. Een mooie afsluiting van een seizoen E3.

Geen reactie's

Geef een reactie