Verslag teamuitje Arnhemse Boys E3 @survival

Verslag teamuitje Arnhemse Boys E3 @survival

Teamuitje Arnhemse Boys E3 @survival

Ik heb al heel vaak gezegd dat dit dan de laatste activiteit is van de E3….. Maar, dit was dan toch echt de laatste activiteit van de E3 . Op zaterdag 22-06-2013 mochten we om 10:00 uur naar Van Amerongen bij de Rijkerswoerdse Plassen voor een ochtend “survivalen”. Er is door iedereen flink gerend, gekropen, gesjouwd en gezwommen in en om de plassen. Ik kreeg zelf het idee, dat jullie het boogschieten wel erg leuk vonden, met name toen jullie op ballonnen mochten schieten.

Tijdens de gehele ochtend hadden we flink veel geluk, het zonnetje scheen heerlijk. Dit betekende trouwens niet, dat de spelers minder vies werden, ze zaten van onder tot boven onder de modder. Voor de ouders was het daarentegen wel prettig vertoeven.

Jullie hebben elkaar flink geholpen bij de diverse hindernissen en volgens mij hebben jullie het wel enorm naar jullie zin gehad. Op het einde is iedereen nog even het water in geweest om de modder weer van jullie af te spoelen. Een aantal vaders konden zich ook niet langer inhouden en zijn met jullie mee gegaan. Van deze dag zijn er uiteraard foto’s en filmpjes gemaakt. Op de Facebookpagina van ArnhemseBoysE3 zijn deze terug te vinden en terug te kijken.

Veel succes in het komende seizoen.

Hierbij de YouTube filmpjes:

http://youtu.be/DWSA5TWNgkM

http://youtu.be/tj4fdXDkEBQ

http://youtu.be/MWCpNUdU_Dc

http://youtu.be/E416Z72HCOw

 

 

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie