Verslag toernooi Arnhemse Boys F3 bij Concordia te Wehl

Verslag toernooi Arnhemse Boys F3 bij Concordia te Wehl

2013-05-18-10.55.15
Vandaag hebben de Arnhemse Boys F3 een toernooi bij Concordia Wehl gehad. Helaas kon Job niet meedoen, verder waren we compleet.

Er zijn vijf wedstrijdjes van een kwartier gespeeld. Daar we geen vaste keeper hebben, werd er besloten om elke wedstrijd een andere speler in de goal te zetten. Tygo, Raf, Mick, Brent en Cas “offerden” zich vrijwillig op, zodat het toernooi relaxed kon beginnen. De weergoden zaten ons gelukkig mee, de gehele morgen heeft de zon lekker geschenen.

De eerste wedstrijd begon om 9.00 uur. De boys hadden het moeilijk om een aanval op te zetten, maar op wilskracht gingen ze uiteindelijk toch met een overwinning het veld af. De tweede wedstrijd ging al veel beter. Er werd beter gecombineerd, maar de tegenstander verdedigde goed. De keeper van de tegenstander, ongeveer net zo groot als de ouders, hield alle doelpogingen van de boys uit de goal, waardoor de wedstrijd in 0-0 eindigde.

De derde wedstrijd werd gespeeld tegen een tegenstander, die de eerste twee wedstrijden gewonnen had. Deze club had het zichtbaar moeilijk tegen de Boys. De jongens waren aan elkaar gewaagd. Ook deze wedstrijd eindigde in een gelijkspel. De vierde wedstrijd werd gelukkig weer gewonnen door de Boys. Na deze wedstrijd moesten Jelte en Tygo helaas weg, omdat ze af moesten zwemmen voor diploma C.

De laatste wedstrijd speelden de boys dan ook zonder wissel. Als er minimaal 1 punt werd behaald zouden de Boys een mooie tweede plaats behalen. De tegenstander ging volop in de aanval. Er werd met man en macht verdedigd, maar de 1-0 kon helaas niet worden voorkomen. De boys lieten dit niet op zich zitten en gingen op jacht naar de gelijkmaker, die gelukkig vlak voor tijd kwam!

Op naar de prijsuitreiking! Eerst werd de fairplay cup uitgereikt. Deze ging naar …….. de Arnhemse Boys F3!! Dit was natuurlijk een aangename verrassing. Een mooie grote beker mocht worden opgehaald. Daarna werden de pouleprijzen uitgereikt. Bij de tweede plaats hoorde ook een mooie beker, dus mochten jongens weer naar voren!

Jongens, jullie hebben goed gespeeld! De meeste tegenstanders speelden een klasse hoger, dus jullie hebben een goede prestatie geleverd.

Op naar het thuistoernooi op 1 juni a.s.

2013-05-25-12.34.35

Geen reactie's

Geef een reactie