Vierde competitiewedstrijd Arnhemse Boys F1 op zaterdag 5 oktober in Bennekom

Vierde competitiewedstrijd Arnhemse Boys F1 op zaterdag 5 oktober in Bennekom

Bennekom F1 - ArnhemseBoys F1 (3)
Op zaterdag 5 oktober spelen we in Bennekom tegen de plaatselijke F1. Bennekom is nog ongeslagen dus onze jongens kunnen aan de bak. Met Nigel centraal achterin, Cas als linksback en Bram als rechtsback wordt gestart. Voorin staan Owen, Gio en Jer. Daan en Brent beginnen als wissel en Terence is onze keeper. Jer is vandaag onze aanvoerder. In de eerste minuut weten de Arnhemse Boys de eerste kans van de wedstrijd te creëren, het schot van Jer gaat net naast, Bennekom is gewaarschuwd. Bij deze actie loopt Jer helaas een bloedneus op en Daan komt als vervanger in het veld. In de derde minuut opent Gio de score. Met een mooi afstandsschot schiet Gio de bal door de benen van de keeper van Bennekom. 1-0 voor de Boys en Terence, onze keeper heeft nog niets te doen gehad. Snel na dit doelpunt volgt de 2-0 door een mooi verzorgde aanval waarbij Gio de assist geeft en Daan de 2-0 scoort. Even later lijkt Daan de 3-0 te scoren, maar zijn schot wordt nog net geblokt door een verdediger van Bennekom. Even later scoort Owen de 3-0 door een corner rechtstreeks in het doel te draaien. Bennekom komt even later voor de eerste keer voor ons doel en het schot wordt maar net gestopt door Terence, helaas valt de bal voor een aanvaller van Bennekom en deze scoort beheerst de 3-1. Vlak voor rust wordt het 4-1 door een mooie individuele actie van Daan even later volgt nog een mooie aanval die bij onze keeper begint. Bram speelt Gio aan die een twee opzet met Daan, maar helaas levert dit geen doelpunt op. In deze fase zijn wij oppermachtig en Bennekom heeft niets in te brengen.

Ondanks een peptalk van Giovanni beginnen we de 2e helft slap. Wederom zijn de aanvallers niet goed bereikbaar en ondernemen ze te weinig bij balverlies. Nigel, Brent en Cas staan goed georganiseerd achterin, maar onze aanvaller staan regelmatig te ver weg en kunnen niet bereikt worden. Terence weet veel tegen te houden maar uiteraard niet alles. Ook laat Bennekom zien waarom ze ongeslagen zijn. Met veel strijd en inzet weten ze terug te komen tot 4-3. Gio doet in de tweede helft hetzelfde als Owen en scoort ook rechtstreeks uit een corner. Even later scoort Daan de 6-3 en de overwinning lijkt binnen. Bennekom geeft nog een keer alles en met twee doelpunten komen ze terug tot 5-6. In deze fase komen we niet onder de druk uit en je ziet dat de energie op is bij onze jongens. Gelukkig fluit de scheidsrechter op tijd af en met een 6-5 overwinning sluiten we deze wedstrijd af. Met name in de eerste helft heeft F1 het beste voetbal van dit seizoen laten zien. Na afloop krijgen we nog complimenten van de coach van Bennekom F1 die ons team het beste voetballende team noemt waar hij de laatste jaren tegen gespeeld heeft. Dit compliment nemen we mee naar Arnhem (samen met de drie punten, uiteraard)

Volgende week zaterdag, 12 oktober spelen we om 10:45 thuis tegen ESA F1. ESA F1 heeft net als wij drie verliespunten. Ook dit beloofd een leuke wedstrijd te worden.

 

Geen reactie's

Geef een reactie