Voetbalsters gezocht voor dames 1 en 30+ team

Voetbalsters gezocht voor dames 1 en 30+ team

De tijd dat voetbal alleen een mannensport was, is natuurlijk al lang voorbij. Veel clubs in Arnhem, Driel en Elst hebben het meiden- en vrouwenvoetbal inmiddels omarmd.
Het toenemend aantal voetballende meiden en vrouwen biedt ook onze vereniging een enorme kans om verder door te ontwikkelen.
Natuurlijk zorgt het EK vrouwen op dit moment voor een natuurlijke boost.
Afgelopen jaren is Arnhemse Boys Schuytgraaf druk bezig geweest met het opzetten van meiden- en vrouwenteams, met resultaat:
we hebben een MO13 team, twee MO15 teams en een 30+ vrouwen team. Ook voetballen er jongere meiden (vanaf 6 jaar) bij de Boys maar die voetballen op die leeftijd meestal nog in jongensteams.
We zijn erg blij met deze ontwikkeling binnen de vereniging en hopen meer meisjes te motiveren om te gaan voetballen, waarbij sport en plezier altijd bovenaan staan.
Dus…lijkt het jou ook leuk om te voetballen bij v.v. Arnhemse Boys Schuytgraaf of wil je meer informatie over meiden- of vrouwenvoetbal, stuur dan een mail naar info@arnhemseboys.nl.

En binnenkort willen we een aparte facebook pagina aanmaken gericht op Arnhemse Boys Schuytgraaf Vrouwen & Meiden. Deze zal te vinden zijn op www.facebook.com/ArnhemseBoysVrouwen. Daar vind je dan uiteraard ook alle informatie.

Laatste nieuws
Daarnaast is er aankomend seizoen voor het eerst in de meer dan 100 jarige geschiedenis bij de Boys, een Vrouwen 1 team (spelend op zaterdag). Voor de vereniging een droom die uitkomt en waarvan we denken dat dit het vrouwen en meiden voetbal ook bij onze vereniging echt een boost gaat geven!
Vrouwen 1 is een leuk team met een gezonde dosis fanatisme (niet te veel maar ook zeker niet te weinig, we voetballen graag). Daarnaast zijn wij in training voor derde helft, winst of verlies, één ding is zeker: we spelen altijd een derde helft en als het uitkomt gaan we kijken wij ons Heren 1 team.

Zou je graag bij ons ‘Vrouwen 1’ willen voetballen, heb je al enkele jaren actief gevoetbald maar je mist het voetbal en wilt het weer oppakken? Hou je daarnaast van gezelligheid? We zijn nog op zoek naar extra speelsters om ons Vrouwen 1 team te versterken.
Vrouwen 1 is een leuk team met een gezonde dosis fanatisme (niet te veel maar ook zeker niet te weinig, we voetballen graag). Daarnaast zijn wij in training voor derde helft, winst of verlies, een ding is zeker, we spelen altijd een derde helft en als het uitkomt gaan we kijken wij ons Heren 1 team.

Wat bieden wij jou:

  • 2x in de week trainen (di en do)
  • Een gezellige sfeer
  • Wedstrijdtenue
  • Goede faciliteiten, mooi sportpark, gezellige kantine
  • De wil om te winnen tijdens wedstrijden
  • Een zeer gezellige derde helft
  • Uitwedstrijden in de nabije regio

 

Onze toekomst
En voor de toekomst: hoe mooi zou het zijn als de jongere meiden van nu, uit bijvoorbeeld MO13 of MO15, ooit zullen uitkomen in Vrouwen 1?! De vereniging gaat voor (door)ontwikkeling van het meiden en vrouwen voetbal en hoopt daarbij op nog meer gezellige vrouwen en meiden van alle leeftijden, die niet alleen als teamgenoten maar ook als vriendinnen op zaterdag samen strijden op én naast het veld.

!! En vergeet ook niet ons 30+ vrouwen team, ook zij zoeken speelsters. Zij trainen donderdagavond 20:30 – 21:30 uur. Wil je een keer kijken of meetrainen, laat het weten?
Je bent welkom!
Dus wil je een keer komen kijken, vrijblijvend meetrainen, de sfeer proeven of wil je meer informatie? Stuur dan een email naar: vrouwen1@arnhemseboys.nl …
Of kom vooral een keertje langs! Wij zijn ook te vinden op Instagram via ‘Arnhemse Boys Vrouwen 1 zaterdag’ of www.instagram.com/arnhemse_boys_vr1. Tot snel!

 

Geen reactie's

Geef een reactie