Voortgang gesprekken met Gemeente

Voortgang gesprekken met Gemeente

In de afgelopen maanden heeft onze voorzitter a.i. Rick Schonis geassisteerd door Dave Ploum diverse, soms pittige gesprekken gevoerd met de Gemeente.
Woensdag 9 december jl. heeft een vervolggesprek plaatsgevonden met de Gemeente.

Financieel gezonde basis

Doel van deze gesprekken is om tot een duurzame overeenstemming te komen met de Gemeente over het gebruik van de kantineruimte nu de Stichting Arnhem Schuytgraaf vanwege haar faillissement geen partij meer is. Een heel belangrijk uitgangspunt is dat voor onze vereniging een financieel gezonde basis wordt gecreëerd voor de toekomst, waarbij inkomsten en uitgaven in balans zijn en blijven.
Het is niet onze insteek om altijd het onderste uit de kan te halen. Bij onderhandelingen is het altijd een kwestie van geven en nemen.

Constructief

Het resultaat dat afgelopen woensdag is geboekt mag bemoedigend genoemd worden. Het gesprek verliep constructief en over een aantal onderhandelpunten zijn inmiddels goede afspraken gemaakt. Op korte termijn hopen we ook overeenstemming te bereiken over de hoogte van de jaarlijkse huursom, de servicekosten, compensatie voor de schoonmaakkosten en de vergoeding voor de recent geïnstalleerde schuifwand in de kantine.
Zodra een finaal akkoord is bereikt met de Gemeente zal dat aan de leden worden voorgelegd.

.

premie_onderhandeling_zorgzaam

Jan Willem Vaartjes

bestuurslid communicatie

Geen reactie's

Geef een reactie