Vriendinnendag 18 maart 2015

Vriendinnendag 18 maart 2015

De VV Arnhemse Boys Schuytgraaf organiseert in samenwerking met de KNVB voor alle meisjes in de leeftijd van 6 tot 12 jaar een kennismaking met de snelst groeiende meidensport van Nederland, VOETBAL! Alle spelende meiden mogen woensdagmiddag 18 maart 2015 hun vriendinnen naar deze dag meenemen om vanaf 13:30 uur diverse voetbalactiviteiten uit te voeren! Ook als je interesse hebt en je kent geen spelend lid dan ben je van harte uitgenodigd om je aan te melden. Het belooft een gezellige middag te worden!

Het doel van de vriendinnendag is om de meisjes, en hun ouders, kennis te laten maken met het meisjesvoetbal bij de Arnhemse Boys. De deelneemsters worden door de begeleiding van de vereniging opgevangen in de kantine op Sportpark Schuytgraaf. Het enige dat de meiden mee moeten nemen is een goed humeur en sportkleding. Voetbalschoenen zijn handig, maar ook met gewone sportschoenen kun je tijdens de vriendinnendag prima uit de voeten.

Aanmelden voor deze leuke dag doe je via een email naar onze meidencoördinator petraluis*AT*arnhemseboys.nl/oudesite met vermelding van je naam en geboortedatum. Zodra je je hebt aangemeld ontvang je meer informatie via de email.

Tot woensdag 18 maart. We maken er een mooie middag van!

Geen reactie's

Geef een reactie