Vrijwilligers BEDANKT / Vrijwilligers GEZOCHT

Vrijwilligers BEDANKT / Vrijwilligers GEZOCHT

Vrijwilligers bedankt

Het seizoen 2013/2014 zit er bijna op, een seizoen dat niet mogelijk is zonder de hulp van alle vrijwilligers van onze club. Wij willen dan ook iedereen oprecht bedanken voor hun inzet en hopen dat jullie er het komende seizoen ook weer bij zijn! Of, om met de KNVB te spreken, zij DOEN MEE!

De afgelopen dagen zijn de laatste wedstrijden gespeeld in de diverse competities en op mogelijk nog één of meerdere toernooien na zit dit seizoen er weer op. Voor ons eerste elftal bestaat er nog altijd de hoop dat volgende week zondag, 25 mei 2014, de laatste wedstrijd op het programma zal staan. Het seizoen begon voor de meesten al in augustus met de eerste trainingen en de laatste trainingen zullen eind mei, begin juni zijn. 10 maanden lang trainingen en begeleiding bij de teams van uw zoon(s) en/of dochter(s), organisatie van evenementen (denk daarbij aan de toernooien en feesten), de versnaperingen die werden bereid en verkocht in de kantine, maar ook de schoonmaak van kleedkamers, kantine, sportpark en natuurlijk de indeling van kleedkamers en scheidsrechters. We zijn een club in de groei en er is in het afgelopen seizoen ongetwijfeld wat fout gegaan, maar, er is ongetwijfeld ook meer goed gegaan dan dat er fout is gegaan. Bedenk wel, dat alles wat er bij de Arnhemse Boys gebeurd erop gericht is om voor plezier in de sport te zorgen. Niemand wil er bewust voor zorgen dat zaken fout lopen, zo zitten we nu eenmaal niet in elkaar.

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan het komend seizoen. De inschrijvingen, de overschrijvingen en de uitschrijvingen worden verwerkt en de nieuwe indelingen van de diverse teams wordt nu gemaakt. We worden steeds groter en krijgen steeds meer teams, dus u mag van mij aannemen dat dit niet even in een uurtje geregeld is. Alle werkzaamheden die hier zijn genoemd worden verricht door vrijwilligers van onze vereniging en als er iets is waar een vereniging (bijna) nooit genoeg van kan krijgen, dan is dit vrijwilligers. Komend seizoen zijn er weer meer teams actief op ons sportpark en die hebben trainers, leiders, scheidsrechters en eventueel grensrechters nodig. We kunnen altijd wat extra handjes gebruiken om eens een bardienst te draaien of om eens in de bestuurskamer van het jeugdbestuur te assisteren. Hoe meer mensen zich hiervoor aanmelden, hoe minder we per persoon hoeven te doen. Vele handen maken licht werk!

Een mooi initiatief dat van een van onze elftallen afkomstig is, is van Zaterdag 4. De meesten uit dit team spelen al een aantal seizoenen bij onze club, maar verrichtten eigenlijk (op een enkeling na) geen vrijwilligerswerk. Er was wel bereidheid om eens wat voor de club terug te doen en dit is geïnventariseerd. Het resultaat is nu, dat er van alleen de Zaterdag 4 nu 12 spelers zijn die een wedstrijd van de jeugd willen fluiten en 5 spelers die wel een bardienst willen draaien.

Zou u ook wat meer willen betekenen voor onze vereniging? Meldt u dan aan via het mailadres: website@arnhemseboys.nl. U doet het niet voor niets!

DOE MEE!

Vrijwilligers bedankt

Geen reactie's

Geef een reactie