Vrijwilligersavond 17 juni 2017

Vrijwilligersavond 17 juni 2017

Vrijwilligersavond 17 juni 2017

Beste vrijwilliger van de Arnhemse Boys,

Het voetbalseizoen loopt weer ten einde! De laatste wedstrijden worden gespeeld en veel teams hebben nog een aantal toernooien te gaan. Wij willen jullie bedanken voor de fantastische inzet als vrijwilliger bij de Arnhemse Boys. Op zaterdag 17 juni aanstaande vanaf 17.30 uur houden wij in onze kantine  de avond voor onze vrijwilligers van de Arnhemse Boys. Wij willen jou dan ook uitnodigen bij deze avond te zijn. Wij willen jullie op deze manier dus bedanken voor de inzet!

Voor extra informatie: Vrijwilligersavond 17 juni

We hopen natuurlijk op een grote opkomst op 17 juni. Voor de uitnodigingen gebruiken wij een lijst met vrijwilligers van onze club. We gaan ervan uit dat we iedereen persoonlijk per mail kunnen uitnodigen, maar weten niet 100% of de lijst compleet is. Verschillende personen binnen de club hebben de vrijwilligerslijst bekeken, maar het kan maar zo zijn dat er iemand niet op staat of dat het mailadres niet correct is. Hoor je van iemand of zie je dat hij of zij geen uitnodiging heeft gehad, laat het weten aan de bestuursleden! Verder zullen we via bijvoorbeeld de website, Facebook of Twitter ruchtbaarheid geven aan de vrijwilligersavond. Deze mail wordt in drie groepen aan de vrijwilligers verstuurd. Het kan dus zijn dat je een bekende vrijwilliger mist, maar deze persoon kan dus in de andere mailgroep zitten! Maar schroom dus niet om collega-vrijwilligers te wijzen op deze avond.

Tot slot vragen wij jou om een antwoordmail te sturen naar vrijwilligers@arnhemseboys.nl. Wij krijgen dan een beeld hoeveel vrijwilligers naar de avond komen, zodat we voor voldoende drank en eten kunnen zorgen. De drank en eten zijn overigens op kosten van de Arnhemse Boys deze avond! Meld je aan via de mail voor zaterdag 10 juni. Dan hebben we op tijd een goed beeld.

Heb je nog specifieke vragen of opmerkingen mail deze dan ook naar het bovenstaande mailadres! Houd er rekening mee dat Dave Ploum deze avond coördineert en in de week van Hemelvaart een week op vakantie is. Dus op specifieke vragen wordt misschien pas vanaf maandag 29 mei gereageerd.

Wij hopen dat je komt op zaterdag 17 juni!

 

Namens het bestuur,

Rick, René, Bob, Bert, Dave en Jan Willem

Geen reactie's

Geef een reactie