Vrijwilligersdag 2010

Vrijwilligersdag 2010

vrijwilligersdag2010

Op 23 oktober 2010 heeft bij Arnhemse Boys Schuytgraaf de Vrijwilligersdag 2010 plaatsgevonden. Het was voor het bestuur goed te beseffen dat er 112 uitnodigingen nodig waren om iedereen te bereiken die regelmatig zijn steentje op zijn eigen manier bijdraagt aan onze club. Al zijn er, zo lijkt het, nooit handen genoeg, toch geeft het een warm gevoel te beseffen dat er in een jaar tijd zo veel mensen zijn aangesloten bij de groep vrijwilligers die Arnhemse Boys Schuytgraaf meebracht vanuit “”noord”. Omdat natuurlijk niet iedereen op deze dag aanwezig kon zijn willen we het hier nogmaals zeggen: allemaal stuk voor stuk heel hartelijk dank voor jullie inzet!

Rond de middag werd aan alle vrijwilligers een lunch aangeboden, die mogelijk gemaakt werd met behulp van een bijdrage van de Dullert-Stichting. Ook was dit zonder de inzet van de spelers van het 2e zaterdagteam (ochtend-bardienst en hand- en spandiensten), Debbie van Lierop (catering) en Diana Scholten (catering) en Chantal Dieperink (DE gebakken eieren) niet mogelijk geweest.

Daarna werd tijdens het Vrijwilligerstoernooi op een strijdlustige, maar vooral sportieve manier gestreden om de bovenste drie plaatsen. De 132 deelnemers in leeftijd variërend van 5 tot 63 jaar werden gemengd in 12 teams om onderling de strijd met elkaar aan te gaan. Helaas zat het weer niet mee en moest het toernooi voortijdig afgebroken worden. Weliswaar kende de middag door de grote hoeveelheid aanmeldingen een beetje rommelige start, maar de oorzaak hiervan (het grote aantal deelnemers en spontane aanmeldingen die middag) geeft een erg goed gevoel dat er steeds meer mensen en kinderen zich thuis voelen bij De Boys en willen deelnemen aan de activiteiten. Ook hier werd spontaan hulp aangeboden van ondermeer Jelle van Mechelen (2e zaterdagelftal) bij de inschrijftafel waar het zogezegd storm liep, en van Frank Halsema (wedstrijdcoördinator). Heren, hartstikke bedankt! Ook onze tijdelijke barmedewerkers van die middag (onze spelers van het eerste elftal) deden het fantastisch. Mooi om te zien was dat zij er plezier in leken te hebben nu eens aan de andere kant van de bar te staan. Jongens, het was super dat jullie dit gedaan hebben en erg leuk jullie eens op een andere manier wat beter te leren kennen! Ook dank aan Esmée en Romy die aan alle kinderen snoep, chips en drinken konden uitdelen dankzij de sponsoring van Robin Cornelissen en de inzet van Hennie Cornelissen.

Onder leiding van Arie Turk (team 8) en Raymond Peters (team 2) deelden deze twee teams uiteindelijk de eerste plaats. Een gedeelde 2 plaats was weggelegd voor de teams 5 en 12 onder leiding van respectievelijk Olaf Zweers en Mike Remie. Deze vier teams zullen een zoete herinnering (slagroomtaart) overhouden aan deze middag. Alle andere teams deelden gezamenlijk de derde plek. De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi.

Nadat de kantine ontdaan was van alle nattigheid, halve graszoden en vele moddervlekken was het tijd voor het avondprogramma. De ontvangst van de vrijwilligers en hun evt. partners ging gepaard met koffie en gebak (aangeboden door bakkerij Holleman). Vervolgens bleek weer eens waar Arnhemse Boys Schuytgraaf altijd goed in is: een gezellige avond tot in de late uurtjes vullen met gezelligheid, dans en een hoop geklets. De bardienst werd opnieuw ingevuld door de spelers van het eerste elftal die bij tijd en wijle flink moesten aanpoten om iedereen van een natte versnapering te voorzien. Maar als een goed op elkaar ingespeeld team, aangevuld met de reservespelers Robin Cornelissen en “oom” Max bleek dit uiteraard geen probleem te zijn. Jongens, ook jullie allemaal dank hiervoor!!

Nadat de kantine weer enigszins toonbaar gemaakt was en de laatste ronde geschonken was, werd de muziek gestopt (bedankt Jolanda), het licht uitgedaan en konden de initiatiefnemers van de Vrijwilligersdag terug kijken op een mooie, geslaagde dag.

Geen reactie's

Geef een reactie