Wedstrijdverslag van de wedstrijd van 15-11-2014 tussen Arnhemse Boys E11 en SKV E7

We begonnen als nr. 7 en SKV met 1 punt en een wedstrijd minder als nummer 8, het beloofde een close match te worden. Onze mannen hadden in de beginfase veel spelaandeel. Het spel bleef ver van onze goal af. De eerste de beste tegenaanval na een minuut of 8 betekende 1-0 voor SKV. Aan de andere kant bleven onze mannen jagen op een goal, dat leverde veel kansen en corners op. Jarno schoot met een mooi schot op de paal. Can via de keeper op de lat. Één van de vele corners leverde de verdiende gelijkmaker op, Jarno schoot naar Bas en Bas naar Can, die met zijn rug naar de goal stond, hij draaide om en schoot keurig de 1-1 binnen. De hand van de trainers Wim en Jasper werd hier zichtbaar, van de oefening van vrijdag of…. Nee, goed gedaan Can. Onze verdediging met Joris, Xey en Matei gaf weinig weg. Een kans voor de tegenpartij ging voorlangs en Thymen stond een tweede keer zijn mannetje.

In de tweede helft gingen onze mannen door met aanvallen. Can, Wout en Matthijs testten de keeperkwaliteiten van de keeper. Wout schoot in het zijnet en Bas schoot naast. Joris slalomde zich bijna een weg naar de 2-1 en Lars stond vrij voor de goal. Met links schoot hij naast. SKV dacht soms aan een tegenstoot. Veel werd verhinderd door sterk verdedigen van Matei, Xey, Joris en Matthijs. Ver in de tweede helft scoorde Bas de 2-1 voor ons. Klasse!

Daarna was het alle hens aan dek om de voorsprong vast te houden. SKV kwam met 2 man voor Thymen. De verdedigers waren even niet bij de les. De 2-2 leek te komen, leek, want Thymen redde opnieuw bekwaam. Klasse man! Met zijn alle hebben we de zege over de streep getrokken.  Deze waarbevochten zege brengt Arnhemse Boys E11 sterk bovenaan….. in rechterrijtje