Westervoort E7-Arnhemse Boys E11

Hierbij het wedstrijdverslag van de wedstrijd van gisteren van de E11 tegen Westervoort E7. De eerste helft was het veel eenrichting verkeer naar de goal Westervoort dat een uitstekende keeper had. De keeper redde op schoten van Can, Wout (via de lat) en Jarno. Onze jongens combineerden er flink op los en de verdedigers schoven goed mee in. Het duurde door al het gecombineer even voordat de mannen tot een schot kwamen. Xey probeerde het maar het schot belande op het veld ernaast. Na ruim een kwartier werd het dan verdiend 1-0. en goed uitgespeelde goal. De bal kwam via Bas en Jarno bij Wout, die legde voor en Can kon vrijstaand de 1-0 binnen werken. Vlak voor rust kwam Westervoort een paar maal voor onze goal. Dat leverde een aantal corners op en een goede kans. Thymen pareerde het schot prima met zijn benen. Prima gedaan. Lars haalde vlak voor rust een bal uit de doelmond en schoot deze naar de zijkant voordat er gevaar kon dreigen.

In de tweede helft keepte Jarno. Thymen speelde met Bas en Joris op het middenveld. Weer speelde het spel zich met name op de helft van Westervoort af. Wout was dicht bij een goal, Can kon net niet uithalen en Bas schoot naast. Na een minuut of 10 maakte Wout de 2-0, Matei speelde hem goed aan. Mooi samen gespeeld weer, mannen. Aan de andere kant redde Jarno 3x subliem en voorkwam zo 3x een treffer en dook een paar maal prima voor de voeten van de tegenstanders. Goedkeeperswerk Jarno. Ook Jarno kon de 2-1 niet voorkomen. Al onze verdedigers liepen naar voren en de tegenstander kon met 2 man op onze goal af. De verdedigers Lars, Xey, Joris en Matei gaven verder winig weg en wonnen veel duels. Snel maakte Thymen na een aanval via Matei en Wout die de bal panklaar legde 3-1 en de buit was binnen. Xey speelde een man of 3 voorbij en schoot hard maar de keeper redde netjes. Weer een aanval via Matei en Wout eindigde met een schot van wout op de paal, Bas tikte attent binnen 4-1. Lekker. Wout zorgde daarna voor de 5-1. Dat betekende na de Kerst alweer de 5de overwinning en een gedeelde 3de plaats. Uitstekend jongens!