Winterstop Zaalvoetbaltoernooi Arnhemse Boys

Winterstop Zaalvoetbaltoernooi Arnhemse Boys

Beste jeugdspelers, Jullie zitten nog volop in de najaarscompetitie 2014, maar toch willen we nu alvast jullie aandacht vragen voor het komende zaalvoetbaltoernooi in de winterstop. Want ook in de winter willen we graag voetballen en dus is het tijd voor het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi van de Arnhemse Boys.

De planning is:
E-elftallen op zaterdag 10 januari 2015 van ca. 13.00 tot 18.00 uur;
F-elftallen op zondag 11 januari 2015 van ca. 09.00 tot 13.00 uur;
D-elftallen op zondag 11 januari 2015 van ca. 14.00 tot 17.00 uur.

Het toernooi voor alle elftallen vindt plaats in de sporthal De Wanmolen, Schweitzerpark 2 in Zetten en zal een zelfde opzet hebben als vorig jaar. Uit alle aanmeldingen zullen gelijkwaardige teams worden gecreëerd die hun wedstrijden gaan spelen in verschillende poules. Een definitieve team- en poule-indeling volgen dus nog. De aangegeven tijd is daarom een indicatie en is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de definitieve indeling.Laat aan je elftalleider weten of je mee wilt doen. De ruimte in de accommodatie en de beschikbare tijd is beperkt en daarom hanteren we net als vorig jaar “ Vol = Vol”. Meld je daarom meteen aan bij je elftalleider want alle aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.

Bovendien moet je elftalbegeleider dit uiterlijk op 15 november a.s. aan de toernooicommissie doorgeven via de e-mail toernooicommissie*at*arnhemseboys.nl/oudesite. En mocht je nog niet overtuigd zijn, kijk dan nog even naar de filmpjes van vorig jaar:

Zaterdag 11 januari 2014:

Zaterdag 18 januari 2014:

Reageer dus snel! 

Sportieve groet, 
De Toernooi Commissie Arnhemse Boys
1Reactie
  • Germaine Jansen
    Geplaatst op 06:52h, 19 oktober Beantwoorden

    Waar moeten we na toe mailen om ons op te geven?
    Gr Germaine

Geef een reactie