Woordje van de voorzitter namens het bestuur

Woordje van de voorzitter namens het bestuur

Beste Leden,

Ondanks het mooie voetbalweer wat er aan komt zit dit seizoen er alweer bijna op!

Verheugd was ik na de laatste Algemene Leden Vergadering (ALV. Deze ALV is goed verlopen met respect voor elkaar.

Ook was ik erg blij dat u het vertrouwen uitsprak naar mij toe als nieuwe voorzitter en vooral ook het vertrouwen naar het voltallige nieuwe bestuur toe.

Vanaf dat moment zijn we als bestuur voortvarend aan de slag gegaan.

Na de ALV hebben we de taken en verantwoordelijkheden verdeeld en afspraken met elkaar gemaakt.

Ons vizier hebben we eerst gericht op de verbetering van de ledenadministratie, de inning van de contributie en de begroting voor komend seizoen.

Met de gemeente Arnhem -als eigenaar van de accommodatie- hebben we gesprekken gevoerd op het gebied van huurafspraken voor het pand, de velden en gewenste uitbreiding van velden en kleedkamers.

Graag wil ik een aantal zaken met u delen.

Contributie

In onze statuten staat dat ieder spelend lid contributie moet betalen. Hierop hebben wij nadrukkelijk gestuurd de afgelopen maanden. Er zijn nog enkele leden die geen contributie hebben betaald of een achterstand hebben in hun contributieverplichting. Hiervoor zijn wij in een aantal gevallen helaas genoodzaakt om een incassotraject in te zetten.

Gemeente als beheerder

De vorige keer meldde ik u dat de stichting (SAS) -die in opdracht van de gemeente Arnhem het gebouw jaren heeft geëxploiteerd en beheerd- het faillissement heeft aangevraagd. De SAS is beheerder van het clubgebouw dat door ons als vereniging wordt gebruikt. De afwikkeling van dit faillissement loopt nog steeds.

In goed overleg met de bewindvoerder van de Stichting en de gemeente Arnhem hebben we enkele praktische afspraken gemaakt over het gebruik van de kantine .

De onderhandelingen hebben lang geduurd, maar we zijn nu wel in een finaal stadium beland.

Wij hebben nu een nieuw voorstel ontvangen van de gemeente en willen dit voorstel graag voorleggen aan onze leden. Hier zullen we binnenkort samen met het begrotingsvoorstel 2016-2017 een buitengewone ledenvergadering organiseren. Een uitnodiging kunt u binnenkort ontvangen.

Verenigingsleven

Zonder leden heb je geen vereniging. Zonder vrijwilligers kan een vereniging niet functioneren. Nog steeds is een relatief kleine groep mensen betrokken binnen onze vereniging. Zonder de inzet van trainers, leiders, scheidsrechters, grensrechters, bestuursleden, wasploeg, en barvrijwilligers etc etc zou er niet gevoetbald kunnen worden. We hebben elkaar allemaal nodig om er wat moois van te maken.

We roeien met de riemen de we hebben om het zo goed mogelijk naar de zin te maken voor onze leden. Zo hebben de bar vrijwilligers de afgelopen tijd de carnavalsdagen zeer goed verzorgd, in het belang van de clubkas. Van deze extra inkomsten kunnen wij als vereniging veel mogelijk maken.

Binnenkort komt een lijst met nieuwe vacatures voor komend seizoen.

Wat ik hoop is dat er weer een flink aantal nieuwe mensen hun vinger opsteekt om verder te bouwen aan een mooie toekomst voor Arnhemse Boys Schuytgraaf!

Met sportieve groet,

Rick Schonis

Voorzitter Arnhemse Boys Schuytgraaf

Rick2

 

Geen reactie's

Geef een reactie