Zalencentrum De Oldenburg mede organisator van 42ste Speelweek in Driel

Zalencentrum De Oldenburg mede organisator van 42ste Speelweek in Driel

Nog een paar weken en dan is het weer zover. Dan zal voor de 42ste keer de Speelweek worden georganiseerd in en rondom zalencentrum De Oldenburg. Achter de schermen wordt door enthousiaste medewerkers hard gewerkt alle voorbereidingen te treffen om er weer een geslaagde week van te maken voor zowel jong en oud inwoners van Driel en wijde omgeving.

Meld je kind aan. Dat kan vanaf 5 jaar. Ook voor kinderen tussen de 12 en 16 wordt een leuk programma georganiseerd en zelfs volwassen komen aan hun trekken.
Het complete programma voor de 42ste editie van de speelweek vind je in het programmaboekje hier of op onze website www.speelweekdriel.nl

Wij hopen er dan ook weer een knallend feest van te maken.
Tijdens de opening zal aanwezig zijn Drumtastic. Drumtastic is een leuke activiteit waarbij muziek en bewegen mooi op elkaar aansluiten. Deelname is mogelijk vanaf 5 jaar. Wil je hier vooraf meer van weten kijk dan op www.drumtastic.nl.
Ook is weer terug van even te zijn weggeweest de kleedjesmarkt (bij goed weer zal deze buiten zijn) en na de officiële opening zijn er op het plein verschillende activiteiten te doen voor de kinderen. Het nieuwe burgemeesterspaar zal bekend worden gemaakt tijdens de opening.
Wil je een steentje bijdragen aan de speelweek neem dan contact op via info@ speelweekdriel.nl. Financiële ondersteuning is ook altijd van harte welkom. Vraag hiervoor naar ons sponsorplan of druk hiervoor op de speciale button op onze sociale mediakanalen.
Wil je op de hoogte blijven? Je vindt ons op diverse sociale kanalen. Volg, Share en Like ons dan. Het zou leuk zijn als je een berichtje plaatst en ons laat weten hoe leuk de Speelweek wel of niet is.
Wij hebben er zin in en hopen jullie allemaal weer te zien tijdens de grote “opening” op zondag 20 augustus 2017.

Klaar voor de start
Om 14.30 uur is de opening van de 42ste Speelweek. De opening zal worden verzorgd door ons “nieuwe”burgemeesterspaar. Na de opening zijn er diverse activiteiten waaronder: – Kleedjesmarkt; – Work-out Drumtastic; – Water en spelactiviteiten; – Demo Next Movement uit Heteren.
Op onze sociale mediakanalen bestaat de mogelijkheid ons een bijdrage te geven , u kunt het bedrag zelf bepalen. Uit de mensen die ons steunen zullen er enkele worden geloot die een leuke prijs in ontvangst mogen nemen. Druk hiervoor op de speciale button op het scherm.
Wij vragen de medewerking aan ouders om alvast weekkaarten te kopen tijdens de voorverkoop op zondag 20 augustus. Alvast bedankt voor uw medewerking.
De voorverkoop zal zijn van 15.00 tot 17.30 uur. Prijzen: Weekkaart €11,00 Dagstempel € 2,50 Middagstempel € 1,50 De hele week zal er E.H.B.O aanwezig zijn voor de kleine ongelukjes. Kinderen tot 5 jaar moeten, de gehele week, onder begeleiding zijn van een volwassenen.

Drum Tastic

DrumTastic is een swingende work-out op een fitnessbal voor kinderen vanaf 5 jaar tot volwassenen. De variaties in oefeningen zijn talrijk en de mogelijkheid om afwisselend individueel en in groepsverband actief te zijn maakt het een ritmische…

DRUMTASTIC.NL

Geen reactie's

Geef een reactie