Zeer geslaagde vrijwilligersavond met een lach en een traan

Zeer geslaagde vrijwilligersavond met een lach en een traan

Vrijdagavond 28 juni was het weer zo ver … de jaarlijkse vrijwilligersavond om iedereen te bedanken die zich heeft ingezet om onze vereniging draaiende te houden. De kurk waarop alles drijft.
De opkomst was hoog met bijna 90 aanwezigen die konden genieten van een uitgebreide barbecue en een drankje. Er werd geproost op een mooi seizoen en alvast op een hopelijk nog mooier nieuw seizoen.

We hebben ook zes personen in het zonnetje gezet.

Ten eerste Andries Nawil die als vrijwilliger van het jaar is verkozen. Andries is zo’n drijvende kracht die binnen de jeugdafdeling veel tijd en energie stopt om dingen gedaan te krijgen. En dat doet Andries met zijn karakteristieke glimlach. Daar kan je bijna geen Nee tegen zeggen.

Wie ook geen Nee kan zeggen is onze afzwaaiende secretaris Re-ik-kan-geen-Nee-zeggen-Albers. Onze rots in de branding binnen het bestuur en zo’n beetje binnen de hele vereniging. Wat die man de afgelopen jaren allemaal wel niet heeft waargemaakt … petje af. Een vrijwilliger met een griffel. Rene is flink in de watten gelegd.
Het bestuur heeft besloten om Rene te benoemen tot Lid van verdienste.

Wie ook in de watten is gelegd is de nestor van het vrijwilligerskorps Hennie Cornelisse met haar 45 jaar staat van dienst. Een vrouw uit duizenden, die heel veel voor onze club heeft betekend in allerlei rollen. Hennie is zo’n oma die je iedereen zou wensen. Ze gaat stoppen met het vrijwilligerswerk. “Het is mooi geweest”, zegt Hennie met pijn in haar kloppend rood witte hart.

En wie ook een rood wit hart hebben is de familie Van Kasteren, Jasper en Thea. Ook zij stoppen na een lange periode van tomeloze inzet.

En tot slot hebben we ook Marcella Klokke uitgezwaaid, onze kantine tijgerin die er samen met de horeca-brigade voor zorgde dat iedereen welkom ontvangen werd in ons ‘verenigingshuis’.
Het werd dus een avond met een lach en een traan. Veel mooier wordt het niet.

Vrijwilligerswerk bij De Boys brengt je veel, dat hebben we tijdens de vrijwilligersavond weer gemerkt.

Geen reactie's

Geef een reactie