Zege voor de E4 bij OSC in Oosterhout

Zege voor de E4 bij OSC in Oosterhout

Vandaag stond de 10e wedstrijd van de najaarscompetitie op het programma. We speelden uit bij VV OSC E7, om 08.30 uur werd er afgetrapt op het prachtige complex in Oosterhout. Freek kon er vandaag niet bij zijn en werd vervangen door Levi van de E1. Deze week werd er o.a. getraind op het gebruiken van je lichaam en op felheid. Iets wat we nog missen in het team. Daarom werd er van de week op de training zelfs een potje rugby gespeeld. Hier bleek dat er genoeg pit en fanatisme in het team zit. Dat was wat we vandaag graag terug wilden zien. Ondanks dat hier op gehamerd was, begonnen de jongens toch wat slap en té afwachtend aan de partij. OSC staat onder ons op de ranglijst, maar desondanks bleken ze toch te beschikken over uitstekende spelers.

Nadat er wat afgetast was gingen de Boys steeds beter speler en combineren. Bij de eerste corner was het dan ook raak. Tygo trapte de corner, deze belandde bij Joel en die twijfelde niet 0-1. Hierna gingen de jongens goed door en werd er prima samengewerkt, met als beloning een prachtige goal. Joel kreeg een bal diep gespeeld, controleerde de bal liep op de keeper af en schoof de bal opzij naar de prima spelende Jesper, 0-2. Het volgende doelpunt was nog mooier. Levi kreeg de bal aan de linkerkant, dribbelde in, paste op Jesper, die speelde de doorgelopen Levi aan en die legde direct weer klaar op Joel, 0-3.

In de rust gaven de coaches aan tevreden te zijn over het samenspel maar het kon nog wel een tikje feller. De jongens begonnen prima aan de tweede helft wat ook direct de volgende treffer opleverde. Jesper ging weer goed door en tikte de bal richting het doel, de keeper kreeg de bal niet onder controle en Tygo was er als de kippen bij om de 0-4 binnen te schieten. Daarna ontstond er een slordige fase waarbij we vergaten te voetballen. OSC kwam nog terug tot 2-4 en de coaches keken elkaar aan van: “Het zal toch niet”. Maar in de laatste fase gingen de Boys er nog een keer volledig voor. Met wederom een prachtige goal als beloning. Joel ging uitstekend door en liep op de uitkomende keeper af schoof de bal naar links en het was wederom Jesper die het buitenkansje benutte. Met links (!) notabene 2-5. Volgende week de laatste wedstrijd. Thuis tegen kampioenskandidaat De Bataven E4.

Geen reactie's

Geef een reactie